Vágólapra másolva!
Dusan Tadic csütörtökön bejelentette, hogy többet nem lép pályára a szerb labdarúgó-válogatottban, amely a csoportkör után búcsúzott a németországi Európa-bajnokságon.

"Megtiszteltetés, hogy Szerbiát két világbajnokságon, az Európa-bajnokságon és az olimpiai játékokon képviselhettem, de úgy döntöttem, elbúcsúzom a címeres meztől" - írta közösségi oldalán a 111 válogatottságával hazájában csúcstartó 35 éves támadó - számolt be az MTI. 

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group C Denmark v Serbia, Dusan Tadics
Dusan Tadics visszavonult a válogatottól
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

A török Fenerbahcéban futballozó játékos 2008-ban debütált a válogatottban, a 2022-es világbajnokságon és az idei kontinensviadalon csapatkapitánya volt a nemzeti együttesnek, melyben 23 gólt szerzett és 40 gólpasszt adott.

Tadic búcsúja nemcsak a korai kiesés miatt nem sikerült jól, ugyanis az első csoportmérkőzésen a cserepadon kezdett, amit rosszul viselt, ezért később bocsánatot kellett kérnie társaitól és Dragan Stojkovic szövetségi kapitánytól.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.