Vágólapra másolva!
Az angol másodosztályban szereplő Leeds United szurkolói azon gúnyolódnak, hogy a klub 2024-es falinaptárának címlapján szereplő játékosok már mind eligazoltak az együttestől.

A Leeds United szurkolói szerint a nyári átigazolások után elavulttá vált a klub 2024-es falinaptára, hiszen a borítón szereplő futballisták közül már egyik sem a csapat játékosa. Georginio Rutter, Archie Gray és Crysensio Summerville is elhagyták az együttest ezen a nyáron, ráadásul mindnyájan Premier League-ben szereplő klubokhoz szerződtek. Rutter a Brighton, Gray a Tottenham Hotspur, Summerville pedig a West Ham United játékosa lett. 

Anyagilag azért nem járt rosszul ezekkel a transzferekkel a Leeds, a másodosztályú klub az említett futballistákat összesen 100 millió fontért értékesítette.

Georginio Rutter is távozott a Leeds csapatától ezen a nyáron
Fotó: AFP (Photo by Oli SCARFF / AFP)

A szurkolók a közösségi médiában nem hagyták szó nélkül az esetet és gúnyosan viccelődtek az angol csapaton. Íme, néhány a kommentekből:

  • "Képzeljétek el, csinálunk egy falinaptárat, amelyen kizárólag olyan futballisták szerepelnek, akik a szezon előtt elhagyják a klubot."
  • "Legalább még mindig egy darabban van, és nem esett szét."
  • "Hoppá, ez bizony kellemetlen!"
  • "Ez inkább egy Argos (szupermarket) katalógusára hasonlít."

A korábban Premier League-szereplő és 2001-ben BL-elődöntős Leeds United két döntetlennel kezdte a szezont a Championshipben, a klub a hírek szerint élénken érdeklődik a magyar válogatott Sallai Roland iránt.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!