Vágólapra másolva!
Az egy héttel ezelőtti, idegenben elért döntetlen után a Paks hazai környezetben harcolhatja ki fennállása során először, hogy egy nemzetközi kupasorozat főtábláján szerepeljen. A cseh Mladá Boleslav elleni találkozó előtt Bognár György, a tolnai csapat edzője adott interjút az M4 Sportnak. Beszélt az esélyekről és arról is, hogy milyen szerepet szán a visszavágón a 37 éves Böde Dánielnek.

A paksi legenda, a 37 éves Böde Dániel csereként lépett pályára a Mladá Boleslav elleni 2-2-re végződő odavágó meccsen, a beállása után két perccel gólt lőtt, majd öt percre rá adott egy gólpasszt is. A korábbi válogatott támadóra a paksi visszavágón is számít Bognár György, bár azt még nem tudja, mennyi lehetőséget fog adni a veterán közönségkedvencnek. 

„Hogy Dani mennyit tud játszani, az mindig aznap derül ki, valamennyit biztosan, nekem azt kell csak eltalálnom, hogy mennyi időre küldöm a pályára. 

Múltkor azt nyilatkozta, hogy nem emlékszik rá, hogy mit mondtam neki, nem is emlékezhet, mert semmit. Általában csak mondom neki, hogy menj be előre. Hát mit mondjak egy 38 éves játékosnak? Mindent tud, amit tudnia kell, úgyhogy nem zavarom meg a fejét butaságokkal”

 – mondta az M4 Sport kamerája előtt Bognár György, aki hangsúlyozta, hogy egy ilyen kiélezett párharcban sokat számíthat a rutin is, márpedig ezzel jól áll a Paks, mert több 30-on túli játékosa is van. 

Bognár György
Bognár György jókedvűen nyilatkozott a Paks meccs előtt
Fotó: paksifc.hu

A Paksi FC-Mladá Boleslav összecsapás csütörtök este 18.45-kor kezdődik. A párharc győztes bejut a Konferencia-liga főtáblájára. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!