A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Vasárnap a labdarúgó NB I 4. fordulójában a Konfrencia-liga rájátszásában is érdekelt Paks hazai pályán verte 2-1-re az újonc Nyíregyházát. A találkozó után a tolnaiak edzője, Bognár György elárulta mitől lesz mindig ideges a kispadon.

Negyedik mérkőzés második győzelmét aratta a Paks, amelyik így a Puskás Akadémia, az MTK és az egy meccsel kevesebbet játszó Ferencváros mögött 7 ponttal a tabella negyedik helyén áll. Az újonc szabolcsiak ugyan már az ötödik percben hátrányba kerültek, de negyedóra elteltével a korábban Pakson is megforduló Tamás Krisztián góljával kiegyenlítettek. A győztes találatot Silye Erik szerezte a 44. percben, azaz szűken nyert a Paks, de Bognár György nem emiatt idegeskedett a kispadon.

"A vérnyomásom nem azért emelkedik meg esetleg, mert szűken vezetünk, hanem, mondjuk, azért, ha egy nyilvánvaló passzt elhibázunk. Akkor tulajdonképpen mindig ideges vagyok" - idézi a tréner lefújás utáni szavait a Nemzeti Sport Online.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!