Vágólapra másolva!
Az NB II-ben szereplő Kisvárda 3-2-re kikapott az Ajkától idegenben, a meccs utáni sajtótájékoztatón pedig meglepő dolgokat mondott a csapat klubigazgatója és egyben ideiglenes edzője, Révész Attila.

Révész Attila az újságírók előtt fakadt ki, alibiző, csaló játékosokról beszélt, akik turpissággal buktatnak edzőket. Révész szerint volt olyan játékos az Ajka elleni meccsen, aki hiába hosszabbított nemrég szerződést, alig futott.

Révész Attila
Révész Attila csalódott a játékosokban
Fotó: kisvardafc.hu

„Most láttam, hogy nálunk is van néhány futballista, akik az alibizést és a takarékon való teljesítést tartják fontosnak. Van olyan játékos, aki aláírta a szerződéshosszabbítását és azóta nem futott ötszáz métert, az első félidő derekáig még a masszőröm is többet futott, mint ő bent a pályán” – mondta Révész, aki elmondása szerint azon lesz, hogy az ilyen játékosoktól megszabaduljon a klub, hogy ne legyen lehetőség újabb edzőbuktatásra.

 

Révész a megoldást is tudja

„A játékos dolga egyértelmű: amiért fizetjük, azért végezze el a munkát” – mondta Révész, aki külön kiemelte, nem a fiatal magyar játékosokkal van a gond, hanem általában azokkal, akiknek a vezérszerepet kellene vállalniuk, illetve azokkal, akiktől a fiataloknak tanulniuk kéne, így duplán okoznak kárt a kluboknak és a magyar labdarúgásnak.

Révész Attila kiemelte, hogy nagy gondolt jelent, ha a játékosoknak nincs motivációja, megelégszenek azzal, amit a másodosztályban kapnak, sőt, az NB II-ben a győzelemért járó prémiumok még többet érhetnek, mint a kevés nyert meccs az NB I-ben, ráadásul „meg sem kell feszülni”.

Révész szerint a pedagógia és az ostor módszer között kéne megtalálni helyes utat, de ez a klubok feladata. Feczkó Tamás korábbi lemondásával kapcsolatban elárulta, a szakember is csalódott a játékosaiban.

A Kisvárda öt forduló alatt hat pontot szerzett, amellyel jelenleg 11. az NB II-ben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!