Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Debrecen a hivatalos honlapján tudatta, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Srdjan Blagojevics vezetőedzővel.

Az 51 éves szerb tréner edző 2022 szeptemberében vette át a Loki irányítását, és az addig nyeretlen együttest a bajnokság végére egészen a dobogóig, a bronzéremig vezette, ezzel csapata kiléphetett a nemzetközi kupaporondra. A DVSC Blagojevics irányításával a 2023/24-es idényben is az élmezőnyben szerepelt, végül az 5. helyen végzett az NB I-ben.

BLAGOJEVIC, Srdjan
Srdjan Blagojevics távozik Debrecenből
Fotó: MTI/Derencsényi István

A klub honlapján kiemelik, hogy a Blagojevics-érában a DVSC történetében először győzni tudott a Groupama Arénában, a Ferencváros otthonában, egy évtized után nyert Újpesten, de ezek mellett is számos remek sikert aratott. Srdjan Blagojevics ennek eredményeképpen idén februárban a Magyar Aranylabda díjátadón átvehette a legjobb Magyarországon dolgozó külföldi edzőnek járó elismerést.

A DVSC honlapján a szerb edző távozása mellett tudatták azt is, hogy a szombati, ZTE elleni bajnokin és a heti tréningeken megbízott edzőként Dombi Tibor irányítja a csapatot, munkáját az edzéseken Balogh János, Pallai Zsolt és Madar Csaba segíti, Herczeg András és Gulácsi Bence külső szakmai támogatásával.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!