Vágólapra másolva!
Továbbra sem végleges a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros kerete, érkezők és távozók is lehetnek még az átigazolási időszak végéig. Ennek megfelelően nem meglepő, hogy folyamatosan érkeznek a hírek a játékosokkal kapcsolatban: az örmény média szerint Edgar Szevikjan hamarosan eligazolhat, míg a korábban a sajtó szerint (biztos) érkezőként beharangozott magyar válogatott Horváth Krisztofer könnyen lehet, hogy az ősi rivális Újpestnél köt ki.

Az örmény sajtó szerint Edgar Szevikjan - aki idén télen érkezett csak a klubhoz - eligazolhat a magyar bajnoktól, a helyi hírek szerint a Fradi opciós kölcsönben, vagy eladásban gondolkodik az örmény válogatott kapcsán egy „klubon belüli konfliktus miatt”.

Edgar Szevikjan, Fradi
Edgar Szevikjan távozhat a Fraditól 
Fotó: fradi.hu

A Fradi ügyeiben mindig jól értesült szurkolói portál, az ulloi129.hu viszont úgy tudja, hogy 

semmilyen konfliktusról nincs szó, a Fradi nem is keres neki csapatot. A lap szerint a játékos akar eligazolni, és bár még semmi sem dőlt el véglegesen, lehet, hogy a Lokomotív Moszkvába távozik, kölcsönbe, vételi opcióval.

Közben a Csakfoci értesülései szerint eldőlt, hogy Horváth Krisztofer nem igazol a Ferencvárosba. Sőt:

 jelen állás szerint van esély rá, hogy a kétszeres magyar válogatott támadó végül a zöld-fehérek ősi riválisánál, az Újpestnél köt ki. Horváthot ugyanis szívesen látnák a lila-fehérek, a játékosnak azonban ezen kívül van még egy külföldi megkeresése is.

A Fradi már nyár elején szerette volna megszerezni a 22 éves támadót, majd nemrégiben újra egyeztettek egymással a felek, az FTC ugyanis nem mondott le a leigazolásáról és kölcsönvette volna őt vételi opcióval. A lap úgy tudja azonban, hogy 

Horváth elsősorban olyan csapatot szeretne most választani, ahol kvázi garantálják neki a kezdőcsapatot és a folyamatos játéklehetőséget.

Horváth Krisztofer
Horváth Krisztofer nagy dilemája: Fradi vagy Újpest? 
Fotó: Csudai Sándor/Origo

Ezt az FTC-nél értelemszerűen már csak a bő keret miatt sem tudják megtenni, a játékosnak olyan vetélytársakkal kellett volna megküzdenie a csapatba kerülésért, mint Kristoffer Zachariassen vagy Kady Borges. Emiatt dönthetett úgy, hogy a Fradi ebből a szempontból még túl nagy falat, és máshol, például az újjáalakuló újpestieknél biztosabb lesz a helye. Így könnyen lehet, hogy Horváth végül valóban egy budapesti együtteshez, de az FTC helyett az Újpesthez szerződik, vagy azt a külföldi megkeresését választja, ahol szintén könnyebben megkaphatja a játékperceket.

Az ulloi129.hu úgy tudja, hogy a válogatott szélső oldaláról valóban felmerült, hogy a Fradiban túl nagy a konkurencia a csapatba kerülésért – azaz túl nagy falat a játékos számára a Fradi. A lap hozzátette, a következő héten kiderül, hogy "harcos típus-e" a támadó.

Ugyancsak a Fradival kapcsolatos hír, hogy a horvát a Germanijak című lap információi szerint Amer Gojak szabadon igazolhatóvá vált, és máris több horvát klub is érdeklődik iránta. 

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!