Vágólapra másolva!
A Mallorca elleni 1-1-es döntetlen után a második meccsét már megnyerte a Real Madrid a bajnokságban, ugyanis hazai pályán 2-0-ra verte a Valladolid csapatát.

A Real Madridból hiányzott sérülés miatt Jude Bellingham, de így is a bajnokcsapat volt az esélyes, hiszen Carlo Ancelotti csapatában ott volt Kylian Mbappé, Vinícius Junior, valamint a török Arda Güler is.

Az első félidőben csak szenvedett a Real, Mbappé és a többiek sem érezték a játékot, miközben rengeteget volt a labda a Valladolid térfelén, de a nagy helyzetek elmaradtak.

Real Madrid CF v Real Valladolid CF - La Liga EA Sports
Federico Valverde és Brahim Diaz góljai is kellettek a Real Madrid sikeréhez
Fotó: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto

A térfélcsere után gyorsan vezetést szerzett a Real, egy szabadrúgás után Federico Valverde lövése pattant meg Stanko Juricon, Karl Hein így képtelen volt védeni.

A folytatásban Courtois-nak is kellett védenie egy nagyot, majd Arda Güler került helyzetbe, de blokkolták a védők a lövését. Később Rodrygo akart nagyon önzetlen lenni, ziccerben passzolt, de pocsékul, így a labdája el sem jutott Viníciushoz.

A hajrában Mbappé szerezhetett volna gólt, de Vinícius passza után Hein védte a ziccerét. A meccs végül a 88. percben dőlt el, amikor Militao ívelése után a csereként beállt Brahim Diaz emelte át a kapust.

Real Madrid CF v Real Valladolid CF - La Liga EA Sports
A mindössze 18 éves Endrick góllal mutatokzott be
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto

Maradt idő még egy gólra, ugyanis a hosszabbítás utolsó percében az Mbappét váltó, mindössze 18 éves Endrick is betalált, akinek ez volt az első meccse és eső gólja is új csapatában. Mbappé helyett így Endrick góljának örülhettek a drukkerek és egy 3-0-s győzelemnek.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!