A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Bár a Manchester United 1-0-s győzelemmel kezdte az új Premier League-idényt, a gólpasszt adó Alejandro Garnacho mégsem lehetett maradéktalanul boldog, hiszen nem sokkal korábban az idény egyik legnagyobb helyzetét hagyta ki. De volt, aki megvigasztalja, méghozzá nem is akárki, hanem Ruud van Nistelrooy, a klub korábbi legendás csatára.

Igaza volt Erik ten Hagnak, a Manchester United edzőjének, amikor néhány nappal korábban azt nyilatkozta, hogy csapata nem áll még készen a Fulham elleni bajnokira. A sztárcsapat játéka valóban hagyott kívánnivalót maga után, de végül nagy nehezen csak sikerült legyőzniük a londoniakat 1-0-ra.

A mérkőzésen a MU fiatal csatára, Alejandro Garnacho borítékolhatóan az idény egyik legnagyobb gólhelyzetét hagyta ki, de ez végül nem került pontvesztésbe a csapatának. A lefújás után a klub szakmai stábjának egyik tagja, a holland csatárlegenda Ruud van Nistelrooy volt az első, aki oda ment a fiatal argentinhoz, és pár jó szóval próbálta helyre tenni az önbizalmát.

A korábbi 70-szeres holland válogatott csatár 2001 és 2006 között játszott a Unitedban, ahol 150 bajnokin 95 gólt szerzett. Emellett volt kétszer holland, egyszer spanyol gólkirály, háromszor pedig az adott BL-idény legjobb góllövője is.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!