A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 4. fordulójában a Fehérvár hazai pályán 1-1-es döntetlent játszot a Zalaegerszeg ellen.

A Fehérvár kezdte jobban a meccset, Christensen már a 4. percben hatalmas felsőkapufát lőtt, majd Csongvai távoli kísérlete után védett nagyot Gundel-Takács. A félidő második fele már a Zalaegerszegé volt, a 29. percben Dénes az oldalhálóba lőtt éles szögből, 5 perccel később pedig Kiss Bence óriási lövését kellett hárítania Tóth Balázsnak. A legnagyobb vendéghelyzet Mim előtt adódott, de a ZTE középpályása közelről ellőtte a bal alsó sarok mellett a Dénes által továbbpörgetett labdát.

Jobban kezdett a Vidi, de az első félidő végén már a Zalaegerszegnek volt több helyzete
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A szünet után is a Zalaegerszeg volt veszélyesebb és az 54. percben Dénes Csanád meg is szerezte a vezetést. 

Egy előreívelt labdába Bedi nagyon rosszul fejelt bele, a ZTE 19 éves támadója pedig szépen kicselezte Csongvait, majd hét méterről estében a bal alsó sarokba helyezett.

A 68. percben a csereként beállt Kovács Patrik egyenlíthetett volna közelről, de Gundel-Takács remekül robbant ki a kapujából és szépen zárta a szöget. 

Egyre keményebben támadott a Fehérvár, a hajrában Holender találta el a kapufát, majd az utolsó pillanatban egy szabadrúgás után a 17 éves Kovács Patrik közelről a kapu jobb oldalába lőtt. 

Az 1-1-es végeredmény a 95. percben alakult ki, a hazai csapatot a csereként pályára küldött fiatal csatára mentette meg a vereségtől.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!