Vágólapra másolva!
A napokban elindult Cristiano Ronaldo újabb közösségi médiafelülete, és a legnagyobb videomegosztó oldalon található csatorna máris szolgáltat érdekességeket. Például adódik a kérdés, hogy mit keres egy vb-trófea a kandallója párkányán?

A napokban elstartolt Cristiano Ronaldo Youtube-csatornája, amelynek máris közel 30 millió feliratkozója van, így alighanem újabb szép bevételi forrás lesz a portugál világsztár számára.

Az oldalon máris van 19 videó, és miután a rajongók mindenre kíváncsiak, ami az ötszörös aranylabdással történik, már van olyan videó, amin egyetlen nap alatt több mint 23 millió megtekintés gyűlt össze. Például a jelenleg kiemelt, feliratkozásra buzdító darab, amelyen Ronaldo Mr. és Mrs.-t, vagyis egy kvízszerű játszik egy hölggyel.

De nézzük csak meg jobban a berendezést! Ronaldo háta mögött van egy kandalló, aminek a párkányán ott díszeleg a vb-trófea! Az egyetlen olyan trófea, amit az ötszörös aranylabdás nem tudott megnyerni, sőt még csak a közelében sem járt soha.

Adná magát a feltételezés, hogy a szupernárcisztikus Ronaldo a saját relikviái között él, amelyek között vannak olyanok, amelyekről csak álmodik. Bár ez sokkal inkább egy gondosan berendezett szoba, ahova összeválogattak mindent, amihez a portugálnak köze van vagy volt. A vb-trófeához nyilván nem volt (és már nem is lesz), de aligha a jóváhagyása nélkül került jól látható helyre a videón.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!