A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo továbbra sem tud jó vesztesként viselkedni. Ezúttal a szaúdi szuperkupa döntőjében, az Al-Hilaltól elszenvedett súlyos, 4-1-es vereség után nem volt hajlandó átvenni az ezüstérmet, inkább az öltözőbe viharzott, miközben a győztes csapat szurkolói Lionel Messi nevét skandálták.

Cristiano Ronaldo és csapata, az Al-Nasszr újabb hatalmas pofonba szaladt bele legnagyobb és egyetlen szaúdi riválisa, az Al-Hilal elleni meccsen. Az Al-Nasszr az ötszörös aranylabdás portugál sztárral a soraiban még egyszer sem tudta legyőzni a szintén jócskán felturbózott rijádi riválist, nyolc meccsen három döntetlen mellett öt vereséget könyvelhettek el a kék-sárgák.

A legutóbbit éppen szombat este a szuperkupa döntőjében, ahol a bajnok 4-1-re verte Ronaldo csapatát. Hiába szerzett vezetést az Al-Nasszr éppen a portugál góljával, az Al-Hilal az 55. és a 72. perc között négy gólt rúgott, és megnyerte a trófeát.

Ronaldo a lefújás után először a csapattársainak üzente meg, hogy szerinte aludtak: 

Ezt követően pedig még az éremátadás előtt beviharzott az öltözőbe, nem szólt senkihez és az ezüstérmet sem vette át.

Ezek után nem csoda, hogy a győztes Al-Hilal csapatkapitány, Szalem Al Dawszari éppen úgy mutatta fel a trófeát, ahogy Lionel Messi tette azt a 2022-es vb-győzelem után, miközben a friss szuperkupa-győztes szurkolói az argentin zseni nevét skandálták.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!