Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján a Sporting Kansas City 3-0-ra győzte le az Orlando City együttesét. A hazai csapatban eredményes volt a magyar válogatott játékos, Sallói Dániel is. A Lionel Messi nélkül felálló Inter Miamiban Luis Suárez duplázott, Marco Reus góllal debütált az MLS-ben.

A Sporting Kansas City az első félidő utolsó pillanataiban szerezte meg a vezetést Davis révén. 

Sporting Kansas City, Sallói Dániel
Sallói Dániel gólt szerzett a Sportingban 
Fotó: Sporting Kansas City/X

Az 52. percben jöttek el a négyszeres magyar válogatott, már amerikai útlevéllel is rendelkező Sallói Dániel pillanatai, aki egy elképesztő sprint végén lőtt szép gólt az Orlando kapujába.

A magyar focista a 77. percig volt a pályán - Walter váltotta -, így már a kispadról figyelhette, hogy a helyére beálló francia középpályás az utolsó pillanatokban beállította a 3-0-s végeredményt. A Sporting a Nyugati konferenciában így is csak a 12. helyen áll, de legalább két nyeretlen meccs után sikerült újra begyűjtenie a három pontot.

A bokasérülése miatt Lionel Messit nélkülöző Inter Miami Luis Suárez két góljával a korai emberhátrány ellenére is könnyedén győzte le 2-0-ra a Cincinnatit és magabiztosan áll az élen, míg 

a német Marco Reus az MLS-debütálásán azonnal gólt szerzett a Los Angeles Galaxy színeiben.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!