A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Pályaválasztói jogot cserélt a Nyíregyháza Spartacus és a Puskás Akadémia a labdarúgó OTP Bank Ligában, ezért a két csapat mérkőzését a jövő héten Felcsúton rendezik.

Az újonc szabolcsi klub közösségi oldalának csütörtöki bejegyzése szerint a Puskás Akadémia FC vezetősége a túlságosan sűrű menetrend miatt kérte a pályaválasztói jog felcserélését, hiszen a csapat a Konferencia-liga-selejtező harmadik fordulójára készül.

Támogatva a magyar szövetség törekvését, hogy a nemzetközi kupákban induló csapataink minél több pontot szerezzenek, ezzel javítva országunk helyét a nemzetközi rangsorban, valamint egyeztetve szakmai stábunkkal, úgy döntöttünk, hogy ellenfelünk kérését támogatjuk”

 – idézi az MTI az újonc Nyíregyháza Spartacus közleményét. 

A Puskás Akadémia Felcsúton fogadja a Nyíregyházát
Fotó: Forika Attila/puskasakademia.hu 

A Nyíregyháza az első fordulóban is házigazda volt, de akkor még nem játszhatott új stadionjában, ezért Mezőkövesden fogadta - és győzte le 2-1-re - az ugyancsak újonc ETO FC Győrt. Ezért, valamint a pályaválasztói jog felcserélése miatt első mérkőzése az új arénában az ötödik fordulóban a Fehérvár FC elleni lesz.

A jövő héten esedékes harmadik forduló kezdési időpontjait egyelőre nem hozta nyilvánosságra a magyar szövetség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!