A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Tulajdonrészt vásárolt a Premier League-be frissen feljutott Ipswich Town csapatában a többszörös Grammy-díjas angol énekes, dalszövegíró, Ed Sheeran.

A klub a honlapján úgy fogalmazott, a művész megvalósította "minden futballszurkoló álmát", amikor 1,4 százalékos kisebbségi részesedést szerzett az egyesületben, amelynek gyerekkora óta nagy rajongója. A 33 éves Sheeran - aki gyakran a helyszínen szurkol kedvenc csapatának - nem kerül be az igazgatótanácsba, de exkluzív boxa lesz majd a Portman Road Stadionban - közölte a klub.

Suffolkban éltem három éves korom óta, és bár beutaztam a világot, a nagyvárosokban gyakran kívülállónak érzem magam, míg Suffolkban és Ipswichben mindig otthon vagyok és biztonságban érzem magam. 

Nagyszerű dolog az Ipswich Town szurkolójának lenni" - idézte az MTI a világsztárt.

Az Ipswich, amely az előző idényben a második helyen végzett a Championshipben, ezzel automatikusan feljutott, szombaton, hazai pályán, a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool ellen kezdi a Premier League idényét.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!