A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Liverpool szombaton 2-0-s sikerrel indította az angol élvonalbeli bajnokságot az Ipswich ellen, idegenben. A találkozón végig játszott Szoboszlai Dominik, aki vasárnap a Liverpool hivatalos honlapján beszélt a mérkőzésről.

A magyar válogatott kapitánya elmondta, hogy mit kért a csapattól és így tőle is az új edző, Arne Slot a nyitómeccs előtt:

Nos, most egy kicsit másképp játszottunk az előző idényhez képest, mert akkor egy 6-os és két 8-as szerepű játékossal fociztunk, és az egyik 8-asunk visszalépett a 6-os pozícióba. Most pedig egy 6-ossal, egy 8-assal és egy 10-essel játszottunk, és én a 10-es szerepét töltöttem be, de még néha ebből a pozícióból visszaléphetek, néha maradhatok, egyszerűen más most a helyzet. 

Azt hiszem, több támadó feladatom van a labdával, de labda nélkül is tennem kell a dolgomat, hasonlóan, mint az előző szezonban."

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik idén is kulcsszereplő lehet a Liverpoolban. Fotó: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

Szoboszlai szerint még időre van szükségük

Szoboszlai arról is beszélt, összeszokott-e már a csapat az új idényre:

"Elég hosszú előszezonunk volt, de nem volt ott minden srác, úgyhogy szerintem időre van szükségünk, amíg összeállunk, és megismerjük egymást ebben a rendszerben is. 

Tavaly megmutattuk, hogy ismerjük egymást, de most egy kicsit más a rendszer és a játékstílus is. De azt hiszem, idővel megismerjük majd egymást."

A Liverpool a Premier League második fordulójában hazai pályán fogadja majd a Brentfordot augusztus 25-én, vasárnap.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!