Vágólapra másolva!
Nem indult jól a szezon a Szűcs Kornélt is foglalkoztató Plymouth Argyle számára, amely három forduló alatt még nyeretlen az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. Ennek ellenére a csapat vezetőedzőjét, Wayne Rooney-t óriási imádat övezi a szurkolók körében és szemmel láthatóan a Manchester United korábbi futballistáját is jól érzi magát a városban, legutóbb egy pubban fakadt dalra.

A Manchester United legendás futballistája, Wayne Rooney májusban vette át az angol másodosztályban szereplő Plymouth Argyle csapatának irányítását, amellyel az idei szezonban egyelőre nyeretlen. A Plymouth így mindössze két pontot gyűjtve a 24 csapatos Championshipben a 21. helyen áll, egy egységre a kieső zónától. 

England v Iceland - International Friendly
Wayne Rooney a futballpálya helyett ezúttal mikrofonnal a kezében mutatta meg tehetségét
Fotó: NurPhoto via AFP

Bár a brit sajtó szerint egyre fokozódik a nyomás az edzőként eddig nem túl sikeres Rooney-n, úgy tűnik, igencsak beilleszkedett az új csapata városában. A 253 góllal a Manchester United történetének legeredményesebb játékosa a napokban a The Cider Press nevű pubban tűnt fel, s bár a megjelenéséből arra lehet következtetni, hogy nem akart feltűnést kelteni, ugyanis teljesen hétköznapi ruhát és baseball sapkát viselt, akárcsak mint néhány hete, amikor Magyarországon járt, mégis sikerült mindenkit ledöbbentenie. A tömegben elvegyülő Rooney ugyanis egyszer csak mikrofont ragadott, majd énekelni kezdett. 

Az angol legenda karaokézásáról természetesen több videó is megjelent a közösségi médiában, és a rajongóktól pedig számos pozitív üzenetet kapott a lazasága miatt.

A nyáron a Kecskemét csapatától igazolt Szűcs Kornél egyelőre élvezi Rooney bizalmát, ugyanis a 22 éves magyar védő eddig egy bajnokin és két ligakupa meccsen lépett pályára.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!