Vágólapra másolva!
Kedden este az angol harmadosztályban szereplő Bolton Wanderers 3-2-re legyőzte a szintén harmadosztályú Barrow csapatát a Bristol Street Motors elnevezésű kupasorozatban. A találkozón azonban nem lépett pályára a Bolton egyik fontos játékosa, a nigériai Victor Adeboyejo, aki egy egészen hihetetlen sérülést szenvedett a meccs előtt.

A 3-2-re megnyert meccs után Ian Evatt, a Bolton edzője elmondta, hogy Victor Adeboyejo azért nem került a keretbe, mert megsérült egy tüsszentéstől. 

„Victor csúnya hátsérülést szenvedett, amit egy tüsszentés váltott ki hétfőn, akár hiszik, akár nem” - mondta a The Bolton Newsnak az angol szakember. 

Bolton Wanderers v Cheltenham Town - Sky Bet League 1
Victor Adeboyejónak még a tüsszentése is bitang erős
Fotó: NurPhoto via AFP/MI News

„Megvizsgáltattuk, hamarosan megkapjuk az eredményeket. Mindenki emlékszik a Charlton elleni meccsen még rendben volt. De aztán jött az elég erős tüsszentése. 

Victor erős fiú, és még a tüsszentései is erősek. Érzett egy kis repedést a bordái között, reméljük, hogy ez csak porc- vagy izomprobléma, de amíg nem vizsgáljuk meg alaposan a felvételt, addig nem fogjuk tudni”

 – tette Ian Evatt, a Bolton edzője. 

A Bolton Wanderers csapatában egyébként végig a pályán volt a korábbi magyar válogatott Schön Szabolcs, aki egy gólpasszal vette ki a részét csapata 3-2-es sikeréből. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!