Vágólapra másolva!
A Partizan Beograd vezetőedzője is megsérült a helyi vandálok hétfő esti akciója nyomán, amit az váltott ki, hogy a fővárosi együttes 4-0-ra kikapott a szintén belgrádi Crvena zvezdától a szerb labdarúgó-bajnokság örökrangadóján.

A szélsőséges drukkerek egy csoportja nekirontott a hazai együttes öltözőjének,

tört-zúzott, és a dühüket ily módon levezető ultrák támadása nyomán könnyebb fejsérülést szenvedett Alekszandar Sztanojevics, a vendéglátók szakvezetője.

Alekszandar Sztanojevics
Alekszandar Sztanojevics is megsérült
Fotó: X

A vezetőedzőt sem kímélték az öltözőrongáló Partizan-drukkerek

A Crvena zvezda a legutóbbi három alkalommal megnyerte a belgrádi derbit, és a hétfői győzelem volt a legnagyobb 1998 óta, amikor a gárda ugyancsak 4-0-s győzelmet aratott - írja az MTI.

"Az elégedetlen szurkolók betörték az üveget, ami igazán kellemetlen. Én sebtapaszokkal jöttem a sajtótájékoztatóra, de nincs miért színházat csinálni" - mondta Sztanojevics újságíróknak a meccset követően. - "Nem történt semmi több, nem volt harc, nem volt fizikai konfliktus"

 - igyekezett kisebbíteni az eset súlyát a tréner. Hozzáfűzte: a mostani vereség volt pályafutása legrosszabbja.

"Elnézést kérek minden Partizan-szurkolótól azért, ahogyan elvesztettük a meccset. Vállalom a felelősséget. Ez mindannyiunk szégyene, de számomra a legnagyobb" - fogalmazott.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!