Vágólapra másolva!
Dühöngenek a rivális csapatok szurkolói, szerintük ugyanis a Nottingham Forest elleni bajnoki hajrájában ki kellett volna állítania a bírónak a Liverpool magyar középpályását, Szoboszlai Dominikot.

Szombat délután a Liverpool 55 év után először szenvedett vereséget hazai pályán a Nottingham Forest ellen. A Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató hazaiak nagyon rossz napot fogtak ki, ha egy hétig játszanak, akkor sem rúgtak volna gólt.

Szintén nem volt jó meccse Szoboszlainak sem, akit már a találkozó közben megtaláltak a Pool-drukkerek, a közösségi oldalakon nagyon sok kritikát kapott a gyenge játéka miatt. De miután erről nem a szurkolók döntenek, hanem Arne Slot, így a magyar válogatott csapatkapitánya végig a pályán maradhatott.

Amiben része volt Michael Oliver játékvezetőnek is. Ugyanis, mint azt megintcsak több szurkoló felrótta neki, az utolsó percekben nem adott sárga lapot a labdát sípszó után elrúgó Szoboszlainak. A lövés pillanatában már állt a játék:

Szoboszlai a 86. percben kapott egy sárgát, csapata 0-1-re állt, úgyhogy, ha rosszul is ítélt a bíró, nem volt meccset befolyásoló döntés, hiszen aligha fordítottak volna emberhátrányban a ráadás néhány percében a liverpooliak.

Ha Szoboszlai második sárgát, egyúttal piros lapot kapott volna, egy meccset kellett volna kihagynia. Annak pedig egyedül Bournemouth-ban örültek volna, a 6. fordulóban ugyanis éppen Kerkez Milos csapata látogat majd az Anfieldre. Így viszont a pályán is találkozhat egymással a két magyar válogatott focista.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!