Vágólapra másolva!
A Chelsea és a Real Madrid korábbi játékosa, Eden Hazard Franciaországban lépett pályára egy jótékonysági mérkőzésen, ahol a szurkolók könyörtelenül kifütyülték.

Az egy évvel ezelőtt visszavonult belga játékos a Ligue 1 Legendák csapatában lépett pályára a Lens elleni gálameccsen. A 33 éves sztár a Lille együttesében érett klasszissá, ez a klub pedig a Lens ősi riválisa, amelynek szurkolói nem részesítették szívélyes fogadtatásban Hazard-t. A Chelsea és a Real Madrid egykori támadóját a drukkerek nem kímélték a jótékonysági találkozón, szinte minden labdaérintését hangos füttyszó kísérte, majd Hazard góllal üzent nekik a 2-1-re megnyert meccsen.

A 126-szoros belga válogatott sztár a Chelsea-ben töltötte pályafutása legszebb éveit, 

a londoni csapattal kétszer nyerte meg a Premier League-t és az Európa-ligát. Hazard 2019-ben a világ egyik legjobbjaként szerződött nagy reményekkel a Real Madridhoz, de a spanyol gigásznál megközelíteni sem tudta korábbi csúcsformáját. Az egykor fantasztikus gólokat szerző és remekül cselező szélső túlsúllyal és rengeteg sérüléssel küzdött Madridban, ahol nagyon kevés meccsen lépett pályára, bár így is megnyert mindent, többek között a Bajnokok Ligáját, a La Ligát és a Spanyol Kupát is elhódította.

Hazard tavaly ősszel döntött úgy, hogy végleg felhagy a profi labdarúgással, mindössze 32 évesen vonult vissza, azóta rendszeresen pályára lép gálameccseken.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!