Vágólapra másolva!
A Ferencváros a csereként beállt Matheus Saldanha három góljával győzte le hazai pályán a Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának rangadóján. A találkozó után a Fradi edzője, Pascal Jansen érthetően elégedett volt és a csodacseréjét dicsérte.

"Sikerült elvégezni azt a munkát, amiről korábban beszéltünk, hogy egy nemzetközi mérkőzés után hasonló teljesítményt szeretnénk, de aminek külön örülök, hogy csapatként sikerült ezt az eredményt összehozni. Nagyon kemény volt az első egy óra, de a maradék időben a cserejátékosok maximálisan hozzá tudtak tenni és sikerült ezt az eredményt közösen elérnünk" – kezdte értékelését az M4 Sportnak adott interjújában Pascal Jansen.

Matheus Saldanha
Sldanha volt a Fradi hőse, kevesebb mint 20 perc alatt lőtt három gólt a Puskás Akadémiának
Fotó: fradi.hu

A Ferencváros vezetőedzője az összecsapást csereként pályára lépve eldöntő Matheus Saldanhát dicsérte, aki 17 perc alatt lőtt mesterhármast. A brazil támadó már hat gólnál jár a zöld-fehérek színeiben, ráadásul nagyjából 110 percet töltött eddig mindössze a pályán.

Néha az edző van olyan szerencsés, hogy bejönnek a cseréi. A mai mérkőzésen Matheus abszolút kiemelkedett, de úgy gondolom, hogy egy csapatként hoztuk össze ezt a győzelmet. Tudtuk jól, hogy Matheus milyen minőséget képvisel, persze a mutatói, főleg ilyen rövid idő alatt lenyűgözőek,

 ettől függetlenül nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy végig ilyenek maradjanak ezek a mutatók és ugyanígy tudjon segíteni a csapat számára, hiszen nem volt könnyű a helyzete az átigazolási időszak végén, az sem volt biztos, hová megy, majd alkalmazkodnia kellett egy újfajta edzésmunkához is, de azon dolgozunk, hogy folyamatosan így tudjon teljesíteni. Én is nagyon várom már azt a pillanatot, hogy 90 percig bevethető legyen, de még fel kell zárkóztatni a csapathoz. Hatalmas veszélyt jelent a kapura, így természetesen ezt szeretnék majd látni tőle a pályán" – fogalmazott a Fradi edzője.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!