Vágólapra másolva!
Botrányba fulladt az Indonéz Nemzeti Játékok szombati mérkőzése az Aceh és a Central Sulawesi (Közép-Celebesz) tartományok labdarúgócsapatai között.

Az Indonéz Nemzeti Játékok férfi labdarúgótornáján szombaton a negyeddöntőkre került sor, és úgy tűnt, a Central Sulawesi bejut a legjobb négy közé. A klub 1-0-s vezetesénél, a rendes játékidő hosszabbításában azonban a játékvezető büntetőt ítélt a házigazda Aceh csapatának, a döntést pedig nehezen viselte az egyik Central Sulawesi-játékos, Mohamed Rizki Saputra, aki ököllel arcon ütötte a vele szemben futó bírót. Az indonéz játékvezető a K. O. után magatehetetlenül a földre esett, a mentőautó is a pályára gurult, és kórházba is kellett szállítani. A játékos pedig talán a botrány elkerülése végett önszántából az öltözőbe kocogott.

indonéz foci
Óriási káosz alakult ki a pályán az indonéziai focimeccsen, miután kiütötték a bírót
Fotó: instagram.com/ussfeeds

Tartalék játékvezetővel mégis folytatódott a meccs, az Aceh kiegyenlített, majd jött a hosszabbítás. A kétszer 15 perces ráadás szünetében viszont a 9 emberrel maradt Central Sulawesi úgy döntött, inkább visszalép, nem folytatja a mérkőzést, így automatikusan az Aceh jutott a torna elődöntőjébe.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!