Vágólapra másolva!
Mint ismert, a Ferencváros 2-1-es vereséget szenvedett a belga Anderlecht otthonában a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának szerdai nyitófordulójában. Az FTC elnöke, Kubatov Gábor a közösségi oldalán mondta el a véleményét a meccs után.

Ami a meccset illeti, a hazaiak a 60. percben Yari Verschaeren góljával szerezték meg a vezetést, hat perccel később pedig Kasper Dolberg büntetőből növelte az előnyt.

Football: UEFA Europa League - 1st round day 1: Anderlecht (BEL) v Ferencváros (HUN), Fradi, FTC. Ferencváros, Anderlecht
A Fradi kikapott az Anderlecht otthonában 
Fotó: AFP / AFP/AFP or Licensors

Kubatov Gábor bosszús volt a Fradi veresége után

A hajrában az emberelőnyben futballozó Ferencváros a 86. percben Adama Traoré szerencsés találatával szépített, de az állás ezután már nem változott.

A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor nem volt boldog a lefújást követően.

"Bosszantó vereség Brüsszelben…" - írta a fotó mellé az Instagram-oldalon Kubatov.

A Ferencváros - amely története során először kapott ki belga csapattól az európai kupaporondon - jövő csütörtökön az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur együttesét fogadja a Groupama Arénában.

Dübörög az EL!

A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az  EL-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az EL-ről itt.
 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!