Vágólapra másolva!
Varga Kevin után a hatszoros magyar válogatott Kecskés Ákos szerződését is felbontotta a román labdarúgó-bajnokságban szereplő Sepsi OSK.

Diószegi László klubtulajdonos az M1 aktuális csatornának elmondta, mindkét játékos három héttel ezelőtt megszegte az egyesület belső szabályzatát, ez pedig a teljesítményükre is kihatott. 

Kecskés Ákos
Kecskés Ákos távozott a Sepsitől 
Fotó: MTI

Kecskés Ákos sem úszta meg a bulizást

A 14-szeres válogatott Varga augusztusban sértette meg csapat házirendjét azzal, hogy az ugyancsak magyar válogatott Kecskés Ákossal együtt engedély nélkül elment bulizni és emiatt elkésett egy összetartásról.

Ezért döntöttek úgy, hogy 

mindenki számára az az előnyös, ha máshol folytatják pályafutásukat, így közös megegyezéssel szerződést bontottak.

Diószegi László hozzátette, vezetőedzőjükkel, a korábbi magyar szövetségi kapitány Bernd Storckkal is zajlanak az egyeztetések, döntés később várható.

Az MTI beszámolój szerint a Sepsi OSK a legutóbbi hat fordulóban mindössze két pontot szerzett a román élvonalban, így nyolc mérkőzést követően a 12. helyen áll. A klubtulajdonos megjegyezte, az elmúlt két szezonban is volt hasonló negatív sorozata az együttesnek, s bízik abban, hogy ezúttal is sikerül ebből kilábalni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!