Vágólapra másolva!
A Sepsi OSK labdarúgócsapatának vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott Bernd Storck vezetőedzővel.

A székelyföldi klub közösségi oldala csütörtökön felidézte: a 61 éves német szakember - korábbi magyar szövetségi kapitány - tavaly november végén érkezett Sepsiszentgyörgyre és minden versenysorozatot figyelembe véve 32 mérkőzésen irányította a csapatot. 

Ebben az időszakban az együttes tizenkétszer győzött, nyolcszor döntetlent játszott és tizenkétszer kikapott. A trénerrel májusban kötöttek új, 2025 nyaráig szóló szerződést egyéves hosszabbítási opcióval, írja az MTI. 

A 61 éves Storck tavaly november végén tizedik helyen vette át a sepsiszentgyörgyi együttes irányítását, amely vezetésével bejutott a hatcsapatos felsőházi rájátszásba, ahol végül ötödikként zárt. A mostani idényben ugyanakkor nem teljesített jól: a legutóbbi hat fordulóban mindössze két pontot szerzett a román élvonalban, így nyolc mérkőzést követően a 12. helyen áll. 

A Storck kirúgásában a csapatnál kitört botránysorozat is szerepet játszhatott, ugyanis Sepsi OSK az elmúlt napokban két magyar válogatott játékos, Varga Kevin és Kecskés Ákos szerződését is felbontotta, miután megszegték a klub házi rendjét.

Kapcsolódó cikkek:


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!