Vágólapra másolva!
Gyászol a magyar utánpótlás-válogatott csatárt, Lisztes Krisztiánt is foglalkoztató Eintracht Frankfurt. A német klub a hivatalos oldalán tette közzé, hogy csütörtökön egy tragikus autóbalesetben meghalt az U19-es csapat edzője, Helge Rasche.

Csütörtökön tragikus autóbalesetben meghalt Helge Rasche, az Eintracht Frankfurt U19-es csapatának edzője, tette közzé a gyászhírt pénteken a hesseni csapat.

A helyi Hessenschau nevű online lap rendőrségi forrásokra hivatkozva annyit írt a balesetről, hogy a 33 éves edző autója eddig ismeretlen okokból letért az útról, majd egy fának ütközött. Rasche a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe.

A fiatal edző 2020 óta állt az Eintracht alkalmazásában, ahol több korosztályos csapat munkáját is irányította, utoljára az U19-ért volt felelős. A csapat játékosaival már csütörtökön közölték a tragikus hírt, most pedig az is kiderült, hogy a klub minden korosztályos csapata számára halasztást kért, illetve a hétvégi edzések is elmaradnak.

A hír magyara vonatkozása, hogy az Eintracht Frankfurtnak két magyar játékosa is van, igaz, egyelőre mindketten a Bundesliga-klub negyedosztályú tartalékcsapatában szerepelnek. Egyikük Fenyő Noah, míg másikuk a tavaly télen szerződtett Lisztes Krisztián, aki már be is mutatkozott a Frankfurt II-ben.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!