Vágólapra másolva!
A magyarok ellen 5-0-ra megnyert szombati mérkőzésen Achilles-ín-sérülést szenvedett Niclas Füllkrug, a német labdarúgó-válogatott csatára, akinek játéka így kérdésessé vált a Nemzetek Ligája A divíziójának második fordulós keddi találkozóján, amelyen a hollandok fogadják a Nationalelfet - adta hírül az MTI.

Julian Nagelsmann német szövetségi kapitány az összecsapást felvezető hétfői sajtótájékoztatón közölte, egyelőre nem biztos, hogy a 31 éves támadó bevethető lesz Amszterdamban. A tréner ugyanakkor azt is elmondta, hogy más posztokon nem igazán tervez változtatásokat ahhoz a kezdő tizenegyhez képest, amely pályára lépett Düsseldorfban a magyarok ellen. 

"Bizonyosan vannak dolgok, amelyekre hasonlóan készülünk, de kedden egy másik rivális vár ránk, más játékstílussal" - nyilatkozta Nagelsmann, és hozzátette, lehetséges, hogy a védekező középpályás Aleksandar Pavlovic kap majd lehetőséget kezdőként. A 20 éves játékos csereként beállva a németek negyedik gólját szerezte a magyarok elleni meccsen, amelyen a vezető találatot Füllkrug lőtte. 

Germany - Hungary
Niclas Füllkrugnak nem volt nehéz dolga közvetlen közelről. Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP/Fabian Strauch

Az első fordulóban Hollandia - ugyancsak hazai közönség előtt - 5-2-re verte Bosznia-Hercegovinát. A bosnyákok kedd este a Puskás Arénában Magyarország vendégei lesznek, Amszterdamban ugyanúgy 20.45 órakor kezdődik majd a holland-német találkozó.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!