Vágólapra másolva!
A Premier League 4. fordulójának rangadóján a Tottenham Hotspur 1-0-ra kikapott hazai pályán az Arsenaltól. A meccs után többen is azt nehezményezték, hogy a vendégek játékosát, Jurrien Timbert nem állította ki a bíró az első félidőben.

A két londoni csapat városi rangadóját a brazil Gabriel fejesgólja döntötte el a második félidőben, ám az első játékrészben egy olyan jelenetsor zajlott le a pályán, ami után kiállíthatták volna az Arsenal holland védőjét, Jurrien Timbert. 

A 23 éves hátvéd a 35. percben durván rálépett Pedro Porro lábára, majd továbbvitte a labdát, aztán összeszólalkozott a Spurs kapusával, Guglielmo Vicarióval. 

Timber a mezénél fogva ragadta meg az olasz kapust, majd tömegjelenet alakult ki, a két csapat játékosai kis híján összeverekedtek.

Jurrien Timber csak sárga lapot kapott az eset után
Fotó: AFP (Photo by Adrian Dennis / AFP)

Az Arsenal védője megúszta az esetet egy sárga lappal, holott akár azonnai pirosat is kaphatott volna a durva belépőért, vagy egy-egy sárgát a szabálytalanságért és az ellenfél kapusának megragadásáért.

Nagyon nagy szerencséje volt, mert brutális erővel ment bele a párharcba. Más játékvezető kiállította volna,

főleg, hogy utána az ellenfél kapusával is összetűzésbe keveredett" - vélekedett a Sky Sports szakértője, Harry Redknapp, akivel a hőbörgő Tottenham-szurkolók is egyetértettek.

Az Arsenal végül 1-0-ra nyerte a londoni rangadót, a szezont gyengén kezdő Spurs pedig négy forduló után csak a 13. helyen áll a tabellán.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!