Vágólapra másolva!
A Premier League 6. fordulójában a Liverpool 2-1-re nyert a Wolverhampton vendégeként. A győztes meccs után Szoboszlai Dominik a közösségi médiában üzent a rajongóinak.

A Liverpool szombat este 2-1-re nyert a sereghajtó Wolverhampton ellen, ezzel átvette a vezetést a Premier League-ben, ugyanis a címvédő Manchester City csak döntetlent játszott a Newcastle Uniteddel. A győztes gólt Mohamed Szalah szerezte büntetőből, az ezúttal is kezdőcsapatba jelölt Szoboszlai Dominik 73 percet töltött a pályán, Arne Slot vezetőedző ekkor Curtis Jones-t küldte be a magyar középpályás helyére.

A 23 éves klasszis - akinek balszerencséje is volt az első félidőben kihagyott helyzeténél - a mérkőzés után a közösségi oldalán üzent a szurkolóknak. 

"Kemény meccs volt, de a legfontosabb, hogy megvan a 3 pont" - 

posztolta Szoboszlai.

A Liverpool tehát kissé nehezen ugyan, de meg tudta nyerni a kiesőjelölt elleni bajnokiját, a Manchester City botlásának köszönhetően pedig hat forduló után 15 pontot gyűjtve vezeti a bajnokságot.

Arne Slot együttese legközelebb a Bajnokok Ligájában lép pályára, október 2-án a Bolognát fogadja az Anfield Roadon. 

A BL-ben szintén olasz csapat ellen kezdte meg szereplését a Liverpool, amely az AC Milan vendégeként 3-1-es sikerrel rajtolt a megújult kupasorozatban. Szoboszlai azon a találkozón is kezdett és egy nagyszerű góllal állította be a végeredményt.

A Bologna elleni mérkőzés után a Premier League éllovasa az angol bajnokságban a Crystal Palace otthonába látogat, utána pedig következik a Chelsea elleni rangadó hazai pályán.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!