Vágólapra másolva!
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a török labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasaray leigazolja a magyar válogatott Sallai Rolandot.

A hírt az átigazolási hírekben rendre jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano is megerősítette a közösségi oldalán, és azt is közölte, hogy a Galatasaray 6 millió eurót fizet a magyar válogatott támadóért, aki még péntek este megérkezik Isztambulba. 

firo : 19.06.2024, Football, Soccer: UEFA EURO 2024, EM, European Championship 2024, Group Stage, M14, Match 14, GER, Germany - HUN, Hungary
Sallai Roland a magyar csapat legjobbja volt az Európa-bajnokságon
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A 27 éves támadó átigazolásáról a Nemzeti Sport azt írja, hogy az isztambuli klub különgépet küldött a magyar játékosért, aki még pénteken átesik az orvosi vizsgálaton.

Yagiz Sabuncuoglu, a török Sport Digitale átigazolásokra szakosodott újságírója a közösségi oldalán azt írta, hogy a Galata négyéves szerződést köt az 54-szeres magyar válogatott támadóval, aki így olyan világsztárokkal szerepelhet majd egy csapatban, mint Lucas Torreira, Hakim Zijes, Dries Mertens, Michy Batshuayi, Victor Osimhen és Mauro Icardi.

A török csapatnak a mai napon mindenképpen nyélbe kell ütnie az átigazolást, ugyanis péntek este 9 órakor zárul az átigazolási időszak.

Sallai Roland 2018 augusztusában a ciprusi APOEL Nicosia csapatától érkezett Freiburgba. Hat év alatt 163 meccsen 27 gólt lőtt és 23 gólpasszt adott a német csapatban. Az átigazolási díja azért is lesz ilyen alacsony, mert a szerződése jövő nyáron járt volna le, így a Freiburg csak most vagy pedig télen tudta volna eladni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!