Vágólapra másolva!
Pascal Jansen, a Fradi edzője szerint csapata felvette a versenyt a Tottenhammel és akár jobb eredményt is elérhetett volna a Premier League-ben szereplő sztárcsapat ellen.

„Tudtam, hogy a srácok mire képesek, felvettük a versenyt az ellenféllel, de pechesek voltunk, hogy nem adták meg a gólt az első félidőben. Utána sajnos jöttek a kis hibák, ami után gólt is kaptunk, de jó meccs volt, úgy alakult, ahogy terveztük, jó volt nézni” – mondta a vereség ellenére elégedetten az M4 Sportnak Pascal Jansen.

Pascal Jansen a vereség ellenére pozitívan értékelte a meccset
Fotó: Csudai Sándor - Origo

„A srácok várják ezeket a meccseket, és ki tudtuk használni az ellenfél gyengeségeit, ami nagy siker a csapattól, de kikaptunk, ezért szomorúak vagyunk. Voltak jó pillanataink, mindkét félidőben, kicsivel nagyobb pontossággal még korábban betalálhatunk volna, de ha nem szerzünk gólt, akkor nehézzé tesszük a meccset. Látjuk a különbséget a hazai és a nemzetközi meccsek között, ami igen nagy. Jó látni, hogy közelítünk ahhoz, amit elvárunk egymástól az Európa-ligában. Jobbak voltunk, mint az Anderlecht ellen, megérdemeltünk volna ennél többet is, de ilyen a labdarúgás. Gyorsan változhatnak a dolgok, a lényeg, hogy nem veszíthetünk az önbizalomból, amit a megszereztünk”.

 

Dübörög az EL!
A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az  EL-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az EL-ről itt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!