Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid spanyol válogatott futballistája, Robin Le Normand súlyos fejsérülést szenvedett a Real Madrid elleni rangadón.

A spanyol sztárcsapat megerősítette, hogy a Real elleni rangadón a 27 éves középhátvéd fejében az egyik ütközést követően szubdurális hematóma keletkezett - ilyenkor a vér összegyűlik a koponya és az agy felszíne között. Ennek következtében Le Normand nem utazott el Portugáliába, így kihagyja a Benfica elleni Bajnokok Ligája-meccset, amelyet szerda este játszik a madridi együttes.

Robin Le Normand-t súlyos ütés érte a fején a madridi derbi utolsó perceiben, amelyet követően számos vizsgálaton esett át, és a szakértők megállapították, hogy traumatikus agysérülést (TBI) szenvedett szubdurális haematomával.

Játékosunk visszatérése kapcsán az ilyen típusú traumákra vonatkozó protokollban foglalt irányelveket követjük" - számolt be róla a spanyol klub, amely arról nem adott tájékoztatást, pontosan mennyit kell kihagynia a spanyol válogatott védőnek.

Le Normand a nyári Európa-bajnokságon aranyérmes lett a spanyol nemzeti csapattal, majd a torna után a Real Sociedad együttesétől igazolt az Atlético Madridhoz. 

Diego Simeone alapemberként számol a 27 éves hátvéddel, aki eddig hét bajnokin és egy BL-találkozón lépett pályára a 2024/2025-ös idényben.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!