Vágólapra másolva!
Az egykori olasz válogatott támadó, Antonio Cassano elképesztő történetet árult el arról, hogyan reagált a jelenleg a szaúdi al-Nasszr együttesében játszó Cristiano Ronaldo a kritikáira.

Mint ismert, Antonio Cassano nemrég kőkemény kritikát fogalmazott meg Cristiano Ronaldóval szemben.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo 39 évesen is elképesztő, de Cassano nem így látja
Fotó: Fayez NURELDINE / AFP

Antonio Cassano nem kíméli C. Ronaldót

Az egykori csatár szerint a portugál szupersztár akár 3000 gólt is lőhet, akkor sem fog tudni futballozni. Cassano szerint C. Ronaldo közelébe sem ér az "igazi" Ronaldónak, a korábbi brazil sztárnak. Az olasz szerint a portugál nincs a top10-ben sem, ugyanis nem csapatember, csak a gólszerzés érdekli.

Cassano most a BSMT podcastban árulta el, hogy reagált a korábbi véleményére Cristiano Ronaldo.

"Miután azt nyilatkoztam, hogy Cristiano Ronaldo nincs a top 10-ben, SMS-t kaptam egy +34-es számról. Ő volt az, felsorolta az összes megnyert trófeáját. Illetve küldött mellé egy hangüzenetet is, hogy nem tisztelem őt."

Cassano már régóta erősen kritizálja Ronaldót, elmúlt években folyamatosan áskálódott ellene. 

Cristiano Ronaldo egyelőre még nem reagált nyilvánosan Cassano szavaira.

A 42 éves Cassano kritikáját egyébként sem biztos, hogy érdemes túl komolyan venni, hiszen a 2018-ban visszavonult labdarúgó a Real Madridban 28 meccsen 4 gólt szerzett, míg a portugál szupersztár 438 mérkőzésen 450 alkalommal talált be, ezzel a mai napig a klub történetének legeredményesebb futballistája. A két játékos további eredménysoráról nem is beszélve.

C. Ronaldo egyébként nemrég újabb történelmet írt az az al-Orobah elleni meccsen, 2002 óta íródó pályafutása hatszázadik olyan meccsét játszotta, amelyen legalább egyszer eredményes volt. A rangsor második helyén Ronaldo örök riválisa, a 37 esztendős, jelenleg az Inter Miami együttesét erősítő argentin Lionel Messi áll, aki 2004-ben indult karrierje alatt eddig 556 találkozón vette be az ellenfelek kapuját.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!