Vágólapra másolva!
Az egyiptomi labdarúgó-válogatott legnagyobb sztárja, Mohamed Szalah nem vesz részt csapata következő mérkőzésén, így visszatér Liverpoolba.

Az egyiptomi válogatott az Afrika-kupa selejtezőjében hazai pályán 2-0-ra Mauritánia ellen pénteken, a meccsen Szoboszlai Dominik liverpooli csapattársa, Mohamed Szalah is gólt szerzett. A győztes együttes kedden ismét összecsap riválisával, ám ezúttal Mauritániában kerül sor a két válogatott találkozójára. 

Az Egyiptomi Labdarúgó Szövetség úgy döntött, hogy ezen a mérkőzésen a nemzeti csapat legnagyobb sztárja már nem fog pályára lépni, így Szalah visszatér Liverpoolba.

"Az egyiptomi labdarúgó-válogatott technikai stábja Hoszam Haszan szövetségi kapitány vezetésével megbeszélést tartott Mohamed Szalah csapatkapitánnyal. A megbeszélésen megegyeztek, hogy pihentetik a játékost, aki így nem lép pályára a következő mérkőzésen" - közölte az egyiptomi fociszövetség.

Egypt v Mauritania - Africa Cup Of Nations Qualifiers 2025 - Group C
Mohamed Szalah elhagyja az egyiptomi válogatottat és visszatér a Liverpoolhoz
Fotó: NurPhoto via AFP/Ahmed Mosaad/NurPhoto

A hírek szerint az egyiptomiak azért sem akarják, hogy legnagyobb sztárjuk pályára lépjen a keddi meccsen, mert az ellenfél műfüves pályáját kifejezetten sérülésveszélyesnek tartják, valamint a mauritániai játékosok stílusától is tartanak, miszerint túl durván és erőszakosan futballoznak.

A Liverpool edzője, Arne Slot minden bizonnyal nem bánja, hogy Szalah hamarabb visszatér, mert akkor már időben el kezdhet készülni a Chelsea elleni rangadóra, amelyet október 20-án játszik a Liverpool a Premier League-ben.

Kapcslódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!