Vágólapra másolva!
Jelenleg csak klubcsapatára szeretne fókuszálni Gulácsi Péter, az RB Leipzig 58-szoros magyar labdarúgó-válogatott kapusa, aki maga kérte Marco Rossi szövetségi kapitánytól, hogy tekintsen el játékától az idei további találkozókon - adta hírül az MTI.

"Ez az én döntésem volt, sokáig voltam sérült és már 34 éves vagyok. Először érzem magam igazán jól a felépülésem óta, ezért meg kellett hoznom ezt a döntést a testem, az egészségem érdekében. Meglátjuk, mi lesz a jövőben, de jelenleg arra koncentrálok, hogy százszázalékos teljesítménnyel segítsem a klubcsapatomat" - nyilatkozott a magyar hálóőr a Juventus elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés keddi sajtótájékoztatóján.

Before the match RB Leipzig - Juventus Turin
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP / dpa Picture-Alliance via AFP/01 October 2024, Saxony, Leipzig: Soccer: Champions League, before the match between RB Leipzig and Juventus Turin. Leipzig goalkeeper Peter Gulacsi answers questions at the press conference. Photo: Hendrik Schmidt/dpa (Photo by HENDRIK SCHMIDT / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

A magyar válogatott a Nemzetek Ligájában jövő pénteken Hollandiát fogadja, három nappal később pedig Boszniában lép pályára. A nemzeti tizenegynek jelenleg az A divízióban egy pontja van két lejátszott mérkőzést követően (Németországtól kikapott a csapat, a bosnyákokkal itthon játszott döntetlent).

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!