Vágólapra másolva!
Csütörtök este 18.45-től a magyar bajnok Ferencváros az angol Tottenham csapatát fogadja az Európa-liga alapszakaszában. Pascal Jansen, a Ferencváros holland edzője kihirdette kezdőcsapatát, amelyben Varga Barnabás és a brazil Matheus Saldanha is ott van.

A holland szakember a találkozót megelőző keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy készülnek a Tottenham ellen.

"Az eddigi legerősebb ellenfelünk következik, de ettől még nem változott a felkészülésünk. Mint mindig, úgy most is kielemeztük az ellenfelet és a gyengeségeit akarjuk kihasználni. Ez most sincs másként, találtunk ilyet a Tottenhamnél is, de persze nehezebb lesz kihasználni" - fogalmazott a meccs előtti sajtótájékoztatón a holland szakember, aki elárulta, az MTK elleni mérkőzésen fejsérülést szenvedett Cebrail Makreckis újra a keretben van és bevethető.

A legnehezebb ellenfélre készül a Fradi
 Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Fradi kezdője: Dibusz - Gartenmann, Cissé, Gustavo, Ramírez - Maiga, Abu Fani - Traoré, Saldanha, Civic - Varga B.

A Tottenham kezdője: Vicario - Pedro Porro, Romero, Davies, Gray - Sarr, Bissouma, Bergvall - Werner, Lankshear, Moore

 

A mérkőzést az Origo élőben közvetíti és a helyszínről tudósítja.

 

 

 

Dübörög az EL!

A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az  EL-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az EL-ről itt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!