Vágólapra másolva!
A La Liga 9. fordulójában a Real Madrid hazai pályán Fede Valverde és Vinicius Junior góljaival 2-0-ra nyert a Villarreal ellen.

A Real Madrid az előző fordulóban 1-1-es döntetlent ért el az Atlético Madrid elleni rangadón, a hét közepén pedig nagy meglepetésre kikapott a francia Lille együttesétől a Bajnokok Ligájában, így Carlo Ancelotti csapatának győzelemre volt szüksége. A Villarreal elleni találkozót ennek szellemében kezdte a címvédő, amely a 14. percben szerzett vezetést Fede Valverde révén. 

Az uruguayi középpályás jó 22 méterről vállalkozott lövésre, labdája megpattant az egyik menteni igyekvő védőn, ennek köszönhetően pedig védhetetlenül csapódott a jobb alsó sarokba.

Fede Valverde góljával vezetett a Real
Fotó: AFP (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)

Az első félidő legszebb jelenete Vinicius Juniorhoz fűződött, a Real brazil sztárja nemes egyszerűséggel fenékre ültette védőjét, ám a bepasszolt labdája után nem lett gól, mert a sárga mezesek végül menteni tudtak.

Végig nagy fölényben játszott a hazai együttes, az újabb gól sem maradt el, Vinicius a 73. percben növelte a madridi előnyt. Ezúttal Valverde passzolt az aranylabdára is esélyes brazil klasszishoz, aki a 16-os előteréből irgamatlanul nagy gólt lőtt a bal felső sarokba.

A folytatásban újabb gól már nem esett, a Real 2-0-ra nyert, így pontszámban utolérte az éllovas Barcelonát, amely vasárnap az Alaves otthonában lép pályára a La Ligában.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!