Vágólapra másolva!
A világbajnok labdarúgó jelenleg az észak-amerikai profi labdarúgó bajnokságban játszik (MLS), az Inter Miami együttesében. A 37 éves klasszis most a szabadrúgás gólok tekintetében lépett előre az örökranglistán.

Lionel Messi ebben a szezonban valami egészen elképesztő teljesítményt nyújt David Beckham csapatában. Az MLS-ben 17 mérkőzésen lépett eddig pályára, és ezeken 17 gólt lőtt, valamint mellette kiosztott 10 asszisztot is. 

Ez az adatsor önmagában is tiszteletet parancsol, nem csoda, hogy az Inter Miami jelenleg vezeti az MLS keleti főcsoportját öt ponttal a Columbus előtt. Ráadásul úgy, hogy október 3-án éppen a legnagyobb riválist verték 3-2-re idegenben, Messi kétszer is eredményes volt a találkozón, azaz oroszlánrésze volt a győzelem megszerzésében.

Lionel Messi vajon átveszi majd a vezetést?

Messi második gólja a meccsen egy szabadrúgásból született a 45+4. percben, és ezzel a góllal már a harmadik az argentin zseni a szabadrúgás gólok örökranglistáján. 

Ahogy látható, 66. találatával éppen a csapatot tulajdonló Beckhamet hagyta maga mögött. Érdemes megjegyezni, Cristiano Ronaldo is ott van a versenyben a maga 64 góljával.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!