Vágólapra másolva!
Hétfő este valóban sorsdöntő mérkőzés következik Marco Rossi szövetségi kapitány csapatának, az ellenfél Bosznia-Hercegovina lesz a Nemzetek Ligájában. A magyar válogatottnak ezúttal idegenben kell megszereznie a három pontot.

Három fordulót követően két ponttal a négyesünk harmadik helyén állunk a bosnyákok előtt (nekik egy pontjuk van), így az egymás elleni összecsapásnak kiemelt jelentősége lesz, mert egy győzelemmel leszakíthatjuk magunkat róluk, ráadásul adott esetben pontszámban még Hollandiát is utolérnénk. 

A Nemzetek Ligájának A divíziójában a csoport harmadik helye még osztályozót jelentene 2025 tavaszán, ugyanakkor egy negyedik hely már biztos kiesést.

Szoboszlai Dominikék nemcsak térben, hanem a felvétel alapján időben is utaztak egy nagyot, a boszniai Zenica városának hangulata az 1970-es évek Magyarországát idézi. A másodosztályú helyi csapat stadionja Zenicában délután egyelőre még csendes volt, a helyiek még békésen élték a mindennapjaikat, ugyanakkor a mez és sál árusok már elkezdtek kipakolni az esti összecsapás előtt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!