Vágólapra másolva!
Gazdag Dániel gólpasszt adott, de csapata, a Philadelphia Union 2-1-re kikapott az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján.

A Philadelphia Union az Orlando otthonában lépett pályára, a vendégeknél pedig Gazdag Dániel ezúttal is a kezdőben kapott helyet és végig játszotta a mérkőzést. A gól nélküli első félidőt követően a hazaiak a második játékrész elején hét perc alatt két gólos előnybe kerültek. 

A 72. percben a magyar válogatott támadó remekül adott középre az alapvonalról az érkező Quinn Sullivan találatával pedig szépítettek a vendégek, de a hátralévő időben az eredmény már nem változott, így a Philadelphia továbbra is 10. helyen áll a Keleti Főcsoport tabelláján.

Messi-parádé Ohioban

Az Inter Miami Lionel Messi duplájának is köszönhetően 3-2-re győzte le az MLS-kupa címvédőjét, a Columbus Crewt. A nyolcszoros aranylabdás argentin világsztár először a 45. percben volt eredményes, miután Jordi Alba varázslatos passza után két védőt kicselezett majd elgurította a labdát a kapus mellett. Még az első félidő hosszabbításában a 37 éves klasszis szabadrúgásból is betalált, így megszerezte pályafutása 842. és 843. gólját. Messi szenzációsan játszott találkozón, fantasztikus cseleivel őrületbe kergette az ellenfél védőit.

Inter Miami CF v Columbus Crew
Messi duplázott, Suárez is betalált a Colombus Crew ellen
Fotó: Getty Images via AFP 

A fordulás után az ohiói együttes gyorsan szépített, de a másik korábbi Barcelona-legenda, Luis Suárez a 48. percben visszaállította a kétgólos különbséget. A 61. percben a Crew Cucho Hernández tizenegyesével ismét visszajött a meccsbe, s noha két percre rá emberhátrányba került, még is így volt sansza a pontszerzésre, de a kolumbiai válogatott csatár a második büntetőjét már kihagyta.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!