Vágólapra másolva!
A szerdai nap egyik szenzációja az volt, hogy Szoboszlai Domink eljegyezte barátnőjét, Buzsik Borkát. Amint az várható volt, az internet népét és a kommentelőket is alaposan megosztotta ez a hír.

Annak azért örülni lehet, hogy még mindig azok vannak többen, akik normálisan fogadták ezt a hírt - ők azok, akik gratuláltak. Ugyanakkor nem lehetett nem észrevenni, hogy egy elég nagy tömeg azonnal kétkedésének adott hangot az eljegyzéssel kapcsolatban.

A vulgáris vagy obszcén megnyilvánulásokkal nem foglalkozunk, mert ezek az alpári bejegyzések szót sem érdemelnek. Ugyanakkor nagyon sokan arra biztatták Szoboszlait, hogy az esküvő előtt mindenképpen kössön házassági szerződést. 

Fiatalság bolondság! Jobban járt volna, ha a karrierjére összpontosít mert rezegni fog a léc ha így folytatja a klubjában

- ezt írta az egyik kommentelő a Facebookon. Mások azt mondták, hogy Szoboszlai hamar meg fogja bánni a döntését, mert elveszett a szabadsága. "Azt hittem, hogy ennél több esze van" - jegyezte meg egy másik hozzászóló.

Természetesen olyan kommentek is vannak, amelyek Buzsik Borkát támadják vagy éppen csodálják. Az egyik hozzászóló szerint a "csaj nagy művész lehet", ha egy év alatt ennyire le tudta venni a lábáról Szoboszlait. Egy másik komment így szólt: 

Dominik hetente 120 ezer fontot keres, ami átszámítva jelenlegi árfolyamon 56 millió forint. Ez éves tekintetben 2,9 milliárd forintot jelent, erre nehéz nemet mondani.

Néhányan arra szeretnének fogadást kötni, hogy mennyire lesz tartós ez a kapcsolat. "Az eljegyzési gyűrű annak a csőnek egy szelete, amibe később majd behúznak" - jegyezte meg egy hozzászóló.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!