Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB II 10. fordulójában a Budapest Honvéd hazai pályán 1-0-ra kikapott a Szentlőrinctől. A kieső helyen álló kispestiek borzalmas formában vannak, sorozatban negyedik bajnokijukat veszítették el.

Pocsék formában várta az NB II-ben szenvedő Honvéd a bajnokságot jól kezdő Szentlőrinc elleni mérkőzést. A kispestiek a tabella utolsó előtti helyén álltak a találkozót megelőzően, és ezen a meccsen is gyengén futballoztak, a kapura nem jelentettek túl nagy veszélyt. Több lehetősége volt a Szentlőrincnek, de nagyon sokáig nem láthatott gólt a Bozsik Arénába kilátogató 600 szurkoló.

Végül az egész mérkőzésen veszélyesebben játszó vendégek szereztek vezetést a 81. percben, Nagy Richárd szabadrúgása után Keresztes Bence öt méterről a kapunak háttal állva fejelt a kapu közepébe. 

Laczkó Zsolt együttese ismét vereséget szenvedett, ezúttal sorozatban negyedszer, így továbbra is az utolsó előtti helyen áll, mindössze 7 pontot gyűjtve. 

Sikerével a Szentlőrinc a tabella élén pontszámban beérte az éllovas Kisvárdát, amely csak több győzelmének köszönhetően előzi meg Waltner Róbert együttesét.

Budapest Honvéd
Megint kikapott a Budapest Honvéd az NB II-ben
Fotó: Balogh Dávid/honvedfc.hu

A lefújást követően a lelátóról zúgott a lassan megszokottnak mondható "k.rva gyenge" rigmus, 

a Honvéd egyre kilátástalanabb helyzetben van és kőkemény harcot kell folytatnia azért, hogy elkerülje az NB III-ba zuhanást az idény végén.

NB II, 10. forduló:

Budapest Honvéd FC-Szentlőrinc SE 0-1 (0-0)

gólszerző: Keresztes (81.)

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!