Vágólapra másolva!
A labdarúgó Nemzetek Ligája B divíziójában az osztrák válogatott hazai pályán 5-1-re kiütötte a norvégokat, a görögök pedig Pireuszban 1-0-ra nyertek az írek ellen.

Az osztrákok már a 8. percben vezettek Arnautovic góljával, de erre még Sorloth az első félidő hajrájában válaszolni tudott. A második játékrészben azonban már szemernyi esélyt sem adott a norvégoknak Ralf Rangnick csapata, amely kivégezte ellenfelét. Arnautovic büntetőből növelte az előnyt, majd Lienhart, Posch és Gregoritsch találtak be ebben a sorrendben. 

Utóbbi három egyaránt fejesgól volt, a Borussia Dortmund sztárja, Marcel Sabitzer két remek gólpasszt is kiosztott.

Erling Haaland ezúttal csak őrlődött a védők szorításában
Fotó: AFP (Photo by Joe Klamar / AFP)

A Manchester City klasszisa, Erling Haaland ezúttal nem talált be, a meccset nagyon magabiztosan 5-1-re nyerte meg az osztrák válogatott. A Nemzetek Ligája B divíziójának 3. csoportjában ezzel négy forduló után hármas holtverseny alakult ki az élen, ugyanis Norvégiának, Ausztriának és Szlovéniának is egyaránt 7-7 pontja van.

Az angolokat meglepetésre legyőző görögök az írek elleni találkozót is sikerrel lehozták, Bakaszetasz és Mantalosz góljaival 2-0-ra nyertek Pireuszban, így négy kör után százszázalékos mérleggel vezetik a 2. csoportot.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!