Vágólapra másolva!
A másodosztályú német labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Fürth 2-2-es döntetlent játszott a Magdeburg otthonában. A találkozón egy-egy röhejes büntetőt is összehoztak a csapatok.

A Bundesliga 2. vasárnapi meccsének 15. percében a Greuther Fürth kapusa, Nahuel Noll odagurította a labdát Gideon Jungnak, aki nemes egyszerűséggel kézzel felvette azt a földről. Mivel nem állt a játék, ezért tizenegyes következett, amelyet ugyan Mohammed El Hankouri elrontott, a kipattanó után belőtte a labdát, így vezetést szerzett a Magdeburg. A hazaiak nem sokkal később növelték az előnyüket, ám az első félidő végén összehoztak ők is egy röhejes büntetőt. Ezúttal a magdeburgi Daniel Heber volt az, aki – miután csapattársa felrúgta az egyik ellenfelét – a tizenhatoson belül felkapta a labdát, mert azt gondolta, a játékvezető már lefújta a szabálytalanságot. Nem így történt, így aztán a Fürth is kapott egy tizenegyest, amit Julian Green értékesített.

1. FC Magdeburg, SpVgg Greuther Fürth, Bundesliga 2., tizenegyes, Julian Green, röhejes büntető
A Fürth is kapott egy röhejes büntetőt a Bundesliga 2-ben, ezt Julian Green értékesítette
Fotó: Christophe Gateau / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

A második játékrészben aztán a Fürth kiegyenlített, így pontot szerzett Magdeburgban. Nyolc forduló után a Magdeburg a Düsseldorf mögött a második, míg a Fürth a tizedik helyen áll a másodosztályú német bajnokságban.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!