Vágólapra másolva!
A Ferencváros a Fehérvárt fogadta a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában, a mérkőzés pedig ijesztő sérüléssel kezdődött.

A találkozó 100. másodpercében egy felugrásnál Csongvai Áron és Habib Maïga összeütközött a levegőben, a Fradi játékosa pedig ettől elvesztette az egyensúlyát, és a nyakára esett rá, ijesztő sérülést szenvedve. 

Habib Maïga, Maiga, Ferencváros, sérülés, Fradi, NB I
Habib Maïga sérülésével kezdődött a Fradi-Fehérvár NB I-es mérkőzés
Fotó: fradi.hu

Maïga perceken át feküdt a földön, rohantak be hozzá az orvosok, a csapattársak is körbevették, de végül a Ferencváros elefántcsontparti középpályása a saját lábán tudta elhagyni a pályát, és fájdalmas arccal ugyan, de folytatni tudta a Fehérvár elleni NB I-es mérkőzést.

A szünetben aztán elővigyázatosságból lecserélték és kórházba szállították a Fradi focistáját.

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat
A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában. Fogadással kapcsolatos részletek itt!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!