Vágólapra másolva!
A Liverpool-szurkolók a közösségi médiában fejezték ki a nemtetszésüket Curtis Jones teljesítményével kapcsolatban a Crystal Palace elleni 1-0-s Premier League-siker után. A hír azért is különösen érdekes, mert a 23 éves angol focista játszott Szoboszlai Dominik helyén, aki először szorult a kispadra bajnoki mérkőzésen Arne Slot irányítása alatt.

A 23 éves játékos az új menedzser, Arne Slot irányítása alatt ezúttal kezdőként kapott lehetőséget a Selhurst Parkban, pedig három korábbi meccsén mindössze 44 percet játszott csereként a PL-ben.

Curtis Jones, Szoboszlai Dominik
A szurkolók szerint Curtis Jonesnak nem szabadna Szoboszlai Dominik helyett játszania
Fotó: Paul ELLIS / AFP) 

Gyengíti a Liverpoolt, ha Jones játszik Szoboszlai helyén

Jones játszott szombaton Szoboszlai Dominik helyén, miután a hét közepén, a Bologna elleni 2-0-ra megnyert Bajnokok Ligája-győzelmet követően a Slot a magyar focista pihentetése mellett döntött.

Az angol középpályást a 89. percben cserélte le az edzője, a szurkolók szerint sokkal hamarabb kellett volna. A Liverpool-drukkerek finoman szólva sem voltak megelégedve a játékával.

A Liverpool-szurkolók elvesztették a hitüket Curtis Jonesban a Crystal Palace elleni meccset követően. Hiába nyert a csapat, a szurkolókat nem nyűgözte le a középpályás teljesítménye.

"Curtis Jones nem elég jó a Liverpool számára" - mondta az egyik szurkoló a X-en, egy másik szerint Szoboszlai sokkal jobb focista.

"Szoboszlai helyett Jones-t játszatni szerintem erősen gyengít minket. Közel sem éri el Szoboszlai letámadásának a szintjét, a futását és teljesítményét. Jones masszívan lelassított minket, soha nem láttam még Liverpool-középpályást ilyen lassúnak a labdaszerzésben"

 - érvelt a drukker, de akadtak még bőven vélemények.

"Esküszöm, hihetetlen: Curtis Jones elkezdi a támadásunkat, majd visszaadja a labdát a középhátvédnek"; Curtis Jones soha nem nyűgöz le, amikor kezdőcsapatban kap helyet. Rá kell jönni az okára, mielőtt elküldik."; "Curtis Jones, ideje megtanulni arabul, haver. Adjuk el ezt a fickót" ; Curtis Jones azon kevés játékosok egyike a történelemben, akinek a száma megegyezik az IQ-jával" - sorjáznak a közösségi médiában az ilyen és ehhez hasonló kommentek.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!