Vágólapra másolva!
A Manchester United vezetősége hétfőn kirúgta Erik ten Hag vezetőedzőt, miután csapata kilenc fordulót követően csak a 14. helyen áll a Premier League-ben. Érdekesség, hogy a holland szakember pontos kirúgását már szeptemberben megjósoltuk, nem mellesleg azt is eltaláltuk, ki fog leülni a helyére a Vörös Ördögök kispadjára.

Szeptember 12-én jelent meg az Origo Premier League-gel foglalkozó podcastműsora, ekkor három fordulón voltunk túl az angol bajnokságban. Az podcastműsorunkban részletesen beszéltünk a Manchester United teljesítményéről, hiszen a Vörös Ördögök két vereséget szenvedtek három forduló alatt. 

Az adásban elhangzik, hogy a Manchester United nyáron visszacsábította az edző stábba Ruud Van Nistelrooy-t, a klub legendás támadóját, aki 219 meccsen 150 gólt lőtt a klub színeiben.

West Ham United FC v Manchester United FC - Premier League
Ruud Van Nistelrooy lesz a beugró
Fotó: NurPhoto via AFP/MI News

Ennek kapcsán pedig azt jósoltuk, hogy Ten Hagot október-november környékén ki fogják rúgni, a helyére pedig Van Nistelrooy fog leülni a kispadra.

Erik ten Hag kirúgását október 28-án jelentették be, így az utódja mellett a kirúgásának időpontját is sikerült belőnünk. 

Erik ten Hagot 2022 nyarán nevezték ki a Manchester United élére. 128 meccsen 72 győzelem, 20 döntetlen és 36 vereség van a neve mellett. A holland szakember 2023-ban Ligakupát nyert a Vörös Ördögökkel, tavaly pedig az FA-kupa-trófeát hódította el. 

Az Erik ten Hagról elhangzott jóslatunk 7:28-tól nézhető meg. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!