Vágólapra másolva!
A Liverpool szerdán este a Bajnokok Ligájában lesz érdekelt, méghozzá a Bologna elleni hazai meccs vár Arne Slot csapatára.

Szoboszlai Dominik a 25. meccsére készül a világ legerősebb klubsorozatában, de sokak szerint újra a kispadra kerülhet. Annak ellenére, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya remekül kezdett a sorozatban – az AC Milan ellen az első fordulóban 3-1-re megnyert meccsen gólt szerzett – sokak szerint újra a kispadra kerülhet.

Szoboszlai Dominik a Milan elleni meccs mellett kezdett a csapat hat bajnokiján is, ahol Ryan Gravenberch és Alexis Mac Allister volt a társa, de West Ham United elleni Ligakupa-meccsen nem kapott szerepet, ahol nélküle nyert a csapat.

Wolverhampton Wanderers FC v Liverpool FC - Premier League
Szoboszlai Dominik már a 25. BL-meccsén léphet pályára
Fotó: AFP/MI News/NurPhoto

Több szurkolói oldal is úgy vélekedik, hogy Szoboszlai nem lesz ott a kezdőben, de nem a West Ham ellen a helyére került Diogo Jotával pótolnák a magyar focistát. Erről ír az egyik liverpooli oldal, a Liverpool Echo is, amely a legnépszerűbb videójátékkal szimulálta le a Vörösök szerda esti meccsét. Az EA FC 25 szimulációjában végül 4-2-re nyert a Liverpool, de Szoboszlai nem kapott szerepet a meccsen, az oldal említést sem tett róla. A helyén ezúttal Curtis Jones szerepelt.

Ugyanerről ír a Bors, amely a Rush the Kop oldalt szemlézvi, ahol szintén Curtis Jones kerülne be a középpályára Alexis Mac Allister és Ryan Gravenberch mellé, de Szoboszlai szerintük csereként biztosan beáll majd.

Este 21.00 órától minden kiderül majd.

 

Meddig jutnak Szoboszlaiék?
A magyar futballszurkolók számára a Liverpool szereplése a BL-ben egy külön kupasorozatnak felel meg. Szoboszlai Dominik szereplése ugyanis sokkal kardinálisabb kérdés, mint az, hogy kié lesz a BL-trófea. Hacsak a kettő nem esik majd egybe, azaz a Liverpool megnyeri a legrangosabb kupasorozatot. A fogadók rendszerint szeretnek kisebb-nagyobb összegeket tenni a magyar válogatott csapatkapitányát felvonultató Vörösökre is. BL-meccsek fogadásaival kapcsolatos infók itt!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!