Vágólapra másolva!
A Ferencváros az Európa-liga alapszakaszának második fordulójában a Tottenham Hotspur csapatát fogadta. A magyar bajnok jól kezdett, több helyzete is volt, végül 2-1-es vereséget szenvedett a jóval esélyesebb ellenféltől.

A meccsen Varga Barnabás az első félidőben lesgólt szerzett, majd a hajrában 2-0-s hátrányban tudott szépíteni.

„Jól játszottunk, csalódottak vagyunk az eredmény miatt, több volt benne. Tudtuk, hogy ki az ellenfél, de a Tottenham ellen is megvoltak a helyzeteink, de több volt benne” – mondta Varga az M4 Sportnak a lefújás után.

Varga Barnabás szerint több is lehetett volna ebben a meccsben
Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Fradi csatára elmondta, az első, meg nem adott góljánál úgy érezte, nincs lesen, de ez nem zökkentette ki.

„Nagyon jól küzdött a csapat, nagyon együtt voltunk. Nekünk kellett volna szerezni az első gólt, volt rá esélyünk, de végül ők szereztek egy lecsorgó gólt. Nem játszottunk alárendelt szerepet, de sajnos nem jött ki a lépés a végén” – tette hozzá a magyar válogatott csatára.

Dübörög az EL!
A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az  EL-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az EL-ről itt.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!